Tilbage til start

         Familiebilleder

         Simba - husets herre

         i Fotoklubben

         Rejserne

         Links

VORES KAT(TE)

 

Simba er født sammen med Chili den den 16.marts 2011. Vi håber at kunne beholde ham i mange år endnu, så det ikke går ligesom med søsteren Chili, som blev dræbt i vores gade den 4.august 2012 kl. 23.

Chili var en alm. trefarvet huskat, hun var meget sød og kærlig, men også skarpt iagttagende (deraf navnet) og nysgerrig. Derfor løb hun længere omkring i området, end neutraliserede hunkatte gør normalt. Det blev hendes skæbne. 

Simba er 90% norsk skovkat. Det indikerer, at faderen er ukendt, moderen var en alm. gråstribet huskat. De manglende 10% gør, at han er noget mindre end en raceren norsk skovkat.

Efter at Chili er borte og begravet stilfuldt i haven, så har vi i Simba fået en helt ny kat. Han er ekstrem kærlig, men også oplagt til spilopper. Hans store nummer er at trække mig i tæerne kl. 7½ om morgen og derefter beklage sig over, at ingen gider lege med ham. Hvis jeg ikke reagerer omgående, kommer han vandrende med sit legetøj - en "fiskestang" med et klirrende bløddyr - lægger det foran sengen, mjaver for at sige, at nu vil jeg aktiveres.

Det slipper husbond så ikke for. Simba får dog først lidt mad i skålen, så tager han sig en tissetur udenfor og kommer ind og sætter sig på Ruths skød. Vi er så tvangsindlagt til 1 times morgenpause. Godt vi har en radioavis...

Simba er neutraliseret og har efter Chili´s bortgang ikke noget imod at være inde om natten. Går for det meste først på potten udenfor efter morgenmaden kl. 08. Han lider ikke af vandskræk, drikker helst af vandhanen i badekarret - også mens der står vand i.

Ikke så underligt at vi ikke kan undlade at være helt forgabt i ham. Slet ikke Ruth, som er vært for hans første morgenbesøg efter potteturen og han tager sig glad en morgenlur til. Så kan vi hygge os sammen over morgenkaffen en times tid, men han kan jo sagtens.

 

Klik på billederne for at forstørre dem

 

 

Chili, 16 uger og skarp iagttager en 16 ugers charmør Alle puder skal afprøves Chili som vi husker hende Naboen Helge på besøg
Læne hoved mod mors ben er også godt Han kan altid finde en blød pude.... ....eller en skotøjsæske ..en fotoæske kan også bruges... denne æske skulle ellers bruges til reklamerne
Middagslur på uldtæppet. Morgenlur på den faste plads Fodboldfans især ved EM/VM Næsten lige så lang som Ruths ben, ekstrem hygge. Hvad? Skal I nu igen afsted uden mig?
       
        Hygge i sommerens sidste sol
         
         
      e.