Tilbage til start

         Familiebilleder

         Simba - husets herre

         i Fotoklubben

         Rejserne

         Links

 

Siden 1962 har jeg fotograferet aktivt, dog afbrudt af pauser hvor mit virke som selvstændig bogtrykker ikke tillod mig større aktivitet af den karakter. Jeg har ejet en lang række Nikon kameraer gennem årene. I 2003 fik jeg mit første digital kamera, en Canon G1, efterfulgt af en G3 og en Pro1. I I 2009 gik jeg dog igen over til et fuldt spejlrefleks kamera, Olympus D420, som i 2011 blev suppleret med en Panasonic Lumix TZ20. Et glimrende kamera til mine rejseaktiviteter, som leverer ekstrem skarpe billeder med sit Leica objektiv.

I 1997 fik jeg af FIAP Fédération Internationale de l'Art Photographique udnævnelsen AFIAP (Artiste de Photographique - kunstfotograf), et par år senere blev udnævnelsen efterfulgt af EFIAP (Excellence de Photographique). Sådanne titler opnår man kun ved deltagelse i internationale fotoudstillinger. Jeg har ialt opnået antagelser på den slags censurerede udstillinger i 21 lande.

Selskabet for Dansk Fotografi har udnævnt mig til æresmedlem (HonMSDF) i 2002.

Efter 2003 har jeg primært beskæftiget mig med rejsefotografi, hidrørende fra min interesse for campingrejser. Min interesse for internationale udstillinger er svundet hen, men jeg deltager stadig aktivt i Maribo Fotoklubs billedarbejde. Jeg er medlem af bestyrelsen for Maribo Fotoklub, hvor jeg har hvervet som billedsekretær.

FOTOGALLERIER, klik her.